كلمة لزائرى الموقع

يسعدنى أن ارحب بزيارتكم وأجو أن تستفيدوا من محتويات الموقع فأهلا بكم.
ا.د/ طلعت محمد محمداحمد سحلول، أستاذ بقسم: الاقتصاد المنزلى، بكلية: التربية النوعية

أحدث أبحاثى
* أثر التدخين على الحالة الغذائية للمدخنين
* utilization of cheese curd in processed cheese making
* the nutritional state of pregnant women and its effect on infant

الأبحاث العلمية

أثر التدخين على الحالة الغذائية للمدخنين
تطوير كليات التربية النوعية فى ضوء معايير الجودة والاعتماد الفترة من 29 – 30 أبريل2008- المؤتمر التاسع, 30/5/2008
SAHLOUL T.M.

utilization of cheese curd in processed cheese making
مجلة كلية زراعة الأزهر, 30/5/2007
SAHLOUL T.M.

the nutritional state of pregnant women and its effect on infant
المؤتمر العلمى الخامس للكلية المنعقد فى الفترة من 28 – 29 أبريل 2004 م, 3/5/2001
SAHLOUL T.M.

the effect of lysozyme in quality control of processed cheese
egyptian conference of home economics - minofia
SAHLOUL T.M.

the ability of using probiotic microorganisms for enhancing health quality refrigerator domiati cheese
المؤتمر السنوى الرابع لجمعية الإسكندرية للإقتصاد المنزلى
SAHLOUL T.M.

study of nutritional status of elderly in port-said governerate
المؤتمر العلمي الثاني عن إستراتيجية التعليم النوعي فى مصر
SAHLOUL T.M.

studies on contamination of foods through money handling
المؤتمر الدولى الثانى لعلوم وتكنولوجيا الأغذية
SAHLOUL T.M.
طلعت محمد محمداحمد سحلول

studies on chemical and bacteriological properties of some biscuits distributed in the local markets
مجلة كلية الإقتصاد المنزلى بحلوان ديسمبر 1993
SAHLOUL T.M.

stability of probiotic strains in milk powder fractions
the arabic conference of home economics – minofia univ.
SAHLOUL T.M.

prolonging the expiry date of local processed cheese
مجلة جامعة المنصورة للعلوم الزراعية
SAHLOUL T.M.

liquid whey as replacement for dough water in bread making
المؤتمر المصرى الثانى للإقتصاد المنزلى – كلية الإقتصاد المنزلى – جامعة المنوفية
SAHLOUL T.M.

food safety and environmental pollution
بحث مقدم للجنة العلمية الدائمة لترقية الأساتذة (2003)
SAHLOUL T.M.

enhancing of probiotic bacterial growth in refrigerator domiati cheese
المؤتمر العلمي الثاني عن إستراتيجية التعليم النوعي فى مصر
SAHLOUL T.M.

enhancing functional food probiotic bacteria resistance to high concentration of acidity and bile salt
المؤتمر العلمى السابع كلية الإقتصاد المنزلى – جامعة حلوان
SAHLOUL T.M.

effect of both nutrition awareness and food habits for fasting adolescents during the month of ramadan on their health condition
المؤتمر العلمى الثالث عن استرتيجية التعليم النوعى فى مصر
SAHLOUL T.M.

عدد الصفحات (2):  1   2