كلمة لزائرى الموقع

يسعدنى أن ارحب بزيارتكم وأجو أن تستفيدوا من محتويات الموقع فأهلا بكم.
ا.د/ رزق احمد حامد مصطفى الدنجاوي، أستاذ بقسم: الصناعات الغذائية، بكلية: الزراعة

أحدث أبحاثى
* nutritive value of nuts
* nutritive value of nuts
* chemical and technological studies on some oil seeds

الأبحاث العلمية

assessment of proximate composition, quality and sensory parameters of fermented sausages
assiut j. of agricultural sci., vol. 31, no. 5, pp., الصفحات 215-236, 2000
أ.د.رزق احمد حامد مصطفى الدنجاوي
YOUSSEF, M.K.E-EGYPT
KHALIFA, A.H.A-EGYPT
ALSHARJABI, F.A-EGYPT

use of bottle gourd (lagenaria siceraria) seeds in production of tahina
j. food sci. vol. 29, no. 1,, الصفحات 1-11, 2001
أ.د.رزق احمد حامد مصطفى الدنجاوي
KHALIFA, A.H.A-. EGYPT
RAMADAN, B.R-. EGYPT

nutritive evaluation of citrus seed meal
the fourth agricultural conference jerash private univ., faculty of agriculture and sci., 24-26 april 2001, jordan, 2001
أ.د.رزق احمد حامد مصطفى الدنجاوي
OMAR, M.B.E.-EGYPT
RASHWAN, M.R.A-EGYPT

investigation on the nutritive value and microbiological quality of wild quail carcasses
nahrung/food 45, no. 1, pp, الصفحات 50-54, 2001
أ.د.رزق احمد حامد مصطفى الدنجاوي
NASSAR, A.M-EGYPT

influence of processing and storage on the amino acid composition, biological value and bacteriological analysis of fermented sausages
assiut j. of agricultural sci., vol. 32, no. 2, pp, الصفحات 201-225, 2001
أ.د.رزق احمد حامد مصطفى الدنجاوي
YOUSSEF, M.K.E-. ASSIUT
KHALIFA, A.H.A-. ASSIUT
ALSHARJABI, F.A-. ASSIUT

chemical composition of shelduck tadorna tadorna meats
الصفحات 4271 - 4277
أ.د.رزق احمد حامد مصطفى الدنجاوي
EL-DENGAWY, R. A. H.

carotenoids and tocopherol content of tomato fruits and tomato products
مجلة العلوم الزراعية, الصفحات 2945 - 2951, ابريل
أ.د.رزق احمد حامد مصطفى الدنجاوي
بلبل رمضان رمضان-2قسم علوم وت

charactrerization of virgin olive oil from four olive varieties grown in the new valley governorate, egypt
la rivista italiana delle sostanze grasse, الصفحات 258-267, 1/10/2010
أ.د.رزق احمد حامد مصطفى الدنجاوي
أ.د/ بلبل رمضان رمضان-جامعة اسيوط
أ.د/ أحمد حامد عبد الغنى خليفة-جامعة اسيوط
أ.د/ منير خليل-معهد بحوث الزيوت والدهون
زينب السيد محمد على-معهد بحوث الزيوت والدهون

the effect of adding carrot peel fibers and vitamin a on iron bioavilability in biscuits
مجلة العلوم الزراعية, الصفحات 43 - 58, يناير
أ.د.منى محمود خليل عثمان
د.أمالي

عدد الصفحات (2):  1  2